Comencem a fer activitats d’experimentació a la classe Llimona

Durant aquest mes de febrer hem començat a fer algunes propostes d’experimentació a l’aula, i hem observat que han creat molta curiositat entre molts dels infants de la classe Llimona.

Quan decidim fer aquests tipus d’activitats, sempre intentem tenir cura i molt present la manera de com presentar-la davant dels nens/-es. Intentem crear un ambient tranquil i acollidor, que convidi als infants a descobrir els materials.

No sempre tots els nens i nenes volen participar i  això, és una decisió personal que nosaltres respectem molt. No a tots els hi agrada experimentar noves textures, i fins i tot, molts/es no es senten del tot segurs/es davant d’aquestes propostes i necessiten més temps per agafar confiança. És per aquest motiu, que moltes de les activitats d’aquests tipus, les tornem a  repetir durant el curs. D’aquesta manera, els infants que no van voler participar el primer dia, tindran l’oportunitat de fer-ho en altres moments, si volen.