Els metges de la classe Xaloc!

Durant el mes de març a la classe Xaloc volem treballar les professions. Aprofitant que havíem de muntar el racó de metges a la classe, la Vero (mare de la Greta) es va oferir a venir a col·laborar i a explicar la seva feina d’infermera a l’hospital.

Ens va mostrar diferents materials que ella feia servir a la seva feina i ens explicava l’ús que tenien.  També va portar bates i gorros per a què veiéssim com van vestits els metges i molts de nosaltres els ens vam  voler emprovar.

Teníem material molt interessant al nostre abast per poder-lo manipular, com ara les injeccions, els pals de metge i les venes que tant ens agraden per curar-nos entre nosaltres. Amb molta cura fèiem servir els pals de metge per mirar-nos les goles entre nosaltres i també ens explicava que als hospitals hi ha el mosquit Felipe que s’apropa als infants en el moment de posar les injeccions…ens pica una miqueta  però després ens cura i ens posem bons.

Després ens va ensenyar com funcionava el fonendoscopi i molts de nosaltres vam sentir ben atents el nostre batec del cor i dels companys.

Per últim la Vero va agafar els guants de metges, uns guants màgics que es convertien en globus que semblaven galls on els somriures dels nens eren evidents.

Gràcies Vero per poder apropar-nos al món dels metges que a vegades tant de respecte ens fa. Amb la teva col·laboració hem intentat que la por en els infants desaparegui i arribi la tranquil·litat i la curiositat en els pacients més petits.