Classe Blava: Benvinguda, Tardor!!

La Tardor ha arribat i les pluges l’han acompanyat! Ja comença a fer més fresqueta i aprenem que necessitem posar-nos una jaqueta per sortir al pati.

A la nostra classe no paren de sonar cançons com la “Castanyera”, “Marrameu torra castanyes” o “Sóc un bolet”! Als nens i les nenes de la classe Blava els hi encanta, fins i tot un dia vam estar ballant amb uns barrets de bolet!

Gràcies a la col·laboració de les famílies que ens han portat elements de la tardor, hem pogut crear un bon raconet on no falten els moniatos, les taronges, les castanyes, carbasses i pinyes! Aquest racó dona lloc a jugar d’una forma lliure a tocar, olorar, ficar i treure elements de les paneres i les bossetes… El primer dia que el vam muntar vam aprofitar per tastar fruites com la llimona i la taronja, i com encara som petits les castanyes i ametlles  les fiquem en uns pots per fer sons! A molts nens els hi encanta ficar els pals i les pinyes per un tub per després agafar-les de nou i tornar a ficar-les. És cert que aquest racó els crida molt l’atenció i poden estar-se molta estona concentrats.

També tenim un cistellet plet de mocadors per posar-nos al cap i ballar la cançó de la “Castanyera”!

Esperarem amb molta il·lusió que un dia la Castanyera vingui a la classe a saludar-nos i a portar-nos moniatos per tastar!