Ja ha arribat la tardor a la classe groga!

Un cop passat el període d’adaptació a la classe groga sentim com mica en mica es palpa la tranquil·litat i la calma en el nostre dia a dia.

Ja ha arribat la tardor i gràcies també a la col·laboració de les famílies hem pogut muntar un racó molt bonic a la classe amb molt elements relacionats amb aquesta època de l’any, a l’abast dels vostres infants. Un racó amb moniatos, carbasses, taronges i pots de plàstic transparents per a què els infants puguin veure les castanyes, els glans, les avellanes, els pinyons, etc… Els hi agrada molt poder agafar tots aquests elements per manipular-los amb les seves mans i amb la boca.

Un dia vam treure la caixa de la tardor amb la qual jugàvem al “TOC-TOC…QUE HI HA???” i de dins sortien diferents titelles de bolets i de cargols. Amb elles ens apropàvem als infants per què les veiessin cantant les seves cançons. Podeu veure a les fotos com els hi cridava l’atenció i els despertava interès per agafar-les i veure-les de més a prop. També vam aprofitar per treure la capseta màgica de música que té una melodia preciosa que ens transmet calma i serenor.

A través de la música intentem desenvolupar l’oïda als infants i despertar en ells diferents emocions i sentiments com pot ser la tranquil·litat, la serenor i l’alegria; treballant al mateix temps la proximitat i l’afecte als nostres petits amb l’intenció sempre de que els nous descobriments siguin nous aprenentatges.