A la classe Xaloc tenim un racó nou!!!

A la classe Xaloc hem preparat un racó de materials no estructurats, com: palets de fusta, capses, pots amb tapa, quadradets de pedra, canyes de bambú, fustes, discs de vinil entre altres.

Aquest racó es una font de propostes de joc lliure on els vostres petits poden manipular tots els materials lliurement. Poden tocar, reconèixer formes i textures, apilar, ficar i treure, etc.

En aquest espai els nens i nenes es concentren molt. S’estableixen estones de joc molt maques, on comparteixen moments de forma individual, en parelles o amb petit grup.

Aquest materials no tenen un significat global en si mateixos, però a ells els hi serveix per poder jugar, establir accions d’assaig-error, de causa-efecte, …

Els hi està agradant molt i gairebé tots volen entrar a l’espai. Hem proposat posar uns límits que gairebé la majora solen respectar, com és; què si hi ha la cortineta a l’espai aquest romandrà tancat i què només poden entrar quatre o cinc nens, per tal de què sigui una estona de joc tranquil, ja que és un espai reduït i d’aquesta manera també podem disposar de molt més material al seu abast per poder establir els seus propis jocs de forma poc invasiva.