Al mes de novembre els hi vam presentar per primera vegada una experiència amb un aliment cuinat. Vam demanar a les nostres cuineres, la Gemma i la Carmen, si ens podien bullir les carabasses que havíem tingut durant uns dies a l’aula. El fet de presentar aquest aliment d’aquesta manera els hi va permetre descobrir noves sensacions com la temperatura, la textura, l’olor, … A més de diverses formes de manipular com és el cas dels transvasaments.
Per tal de tenir un efecte sorpresa per ells, vam decidir marxar fora de l’aula mentre l’Úrsula ens condicionava l’aula per poder jugar-hi. De seguida que van entrar es van dirigir a aquest nou espai i gairebé tots no van dubtar en tocar sigui amb les seves pròpies mans o amb les culleres. Això depenia de cada nen o nena donat que uns toleren millor aquestes noves percepcions que d’altres.
El nostre objectiu és donar aquesta possibilitat als infants sense oblidar que sempre són ells qui decideixen si volen o no participar-hi.
De totes maneres siguin quines siguin les seves actuacions entre tots es va crear un ambient tranquil, silenciós i replet de creativitat i imaginació.
Us deixem a continuació alguns dels moments viscuts durant aquesta sessió que hem plasmat mitjançant aquestes fotografies.