Visites especials a la classe Llimona.

Durant aquests dos últims anys, la pandèmia ens ha forçat a aturar els nostres costums, hàbits i formes de fer. Ens trobem en un moment que sembla que anem recuperant la nostra estimada normalitat. Nosaltres, com escola, estem gaudint moltíssim aquests moments compartits, per fi!!!!

Una de les rutines que més hem patit com escola, ha estat el fet que les famílies es quedin fora de l’aula i no puguin acompanyar-nos dins la nostra estança, compartint l’espai on els vostres fills i filles gaudeixen de tantes estones de joc i aprenentatges.

Durant el mes d’abril, això ha canviat una mica i hem pogut convidar a les famílies a passar una estona compartida explicant contes, i qui ha volgut, fins i tot, ho ha pogut fer sense mascareta!!!! Veure a l’Eva, a la Grindel, la Laura i la Zulay compartir amb nosaltres una estona, ha estat un plaer i ens hi ha inundat la classe d’alegria. Els infants l’han agraït molt i alguns d’ells han demanat a les seves famílies que vinguin, i així estem, esperant a més famílies que s’han animat i nosaltres amb moltes ganes de rebre-les.