Els aniversaris a l’aula Llimona

La majoria dels infants de l’aula Llimona ja han fet dos anys i en aquests propers mesos , arribaran els darrers aniversaris perquè tots els nens i nenes de la classe tinguin un any més!

Fa anys que l’escola va canviar la manera de com celebrar els aniversaris  i després de molt debat, experiències  i reflexions, vam arribar a la conclusió que aquesta celebració és un moment molt important pels infants i les seves famílies perquè d’alguna manera és rememorar el dia del seu naixement. Durant aquest dia, els petits experimenten unes vivències i unes emocions que van molt unides a l’àmbit familiar i des de l’escola, considerem que principalment, hem de deixar el pes de la celebració de la festa dins d’aquest context familiar.

Per tant, quan a l’aula és el dia de l’aniversari d’algun infant,  el felicitem quan arriba al matí i esperem que tots els nens i nenes de l’aula vagin arribant. Un cop estem tots /-es, l’Ana ens “reuneix”  per explicar-nos que un de nosaltres s’ha fet un any més gran. Per aquest motiu encenem les llums del nostre pot d’aniversaris, ja que és un dia especial, i es mantindran enceses al llarg d’aquell dia per recordar que es tracta d’un dia excepcional.

L’infant que fa anys enganxarà la seva fotografia al pot  i anirem afegint fins que estiguin totes les fotos dels nens i nenes que formem part de l’aula.

Les educadores i els seus companys/-es el felicitem i li cantem la cançó de l’aniversari feliç!

A continuació, us deixem un petit recull d’imatges del dia de l’aniversari del Nil.