La classe Mestral es troba un llimac al pati.

Sortir a l’aire lliure i tenir contacte amb la natura crea molts moments de vivències, els hi permet relacionar-se amb l’entorn, conèixer la textura i la humitat de la sorra, trobar herbetes, pedres i fins i tot alguns insectes o petits éssers vius. El nostre pati tot i que sembla que no tingui molt d’aquests elements, en realitat és molt diferent.

Als primers dies del mes de maig va ploure molt, i no vam poder sortir al pati, però aprofitant que un dels dies feia bon temps la Marisol va sortir al pati per preparar-ho i posar les joguines pels infants.

Estava el terra humit i sabem que quan plou els cargols surten a l’exterior, però en aquest cas ens vam trobar un llimac a terra. El llimac és un animal invertebrat que pertanyen a la mateixa família que els cargols, però sense closca, són allargats i molls, i es mouen arrossegant-se.

La Marisol el va poder agafar, el va posar en una safata metàl·lica per poder-lo mirar de prop, els infants van observar-lo, alguns el volien tocar, altres feien ganyotes perquè no els agradava, gairebé tots van verbalitzar: cargol! cargol!, molt emocionats i fins i tot van cantar la cançó “cargol treu banya”.

Us deixem un petit recull de fotografies d’aquets moments.