Classe Rosa, anem a la granja!!

A la classe Rosa, durant els mesos de maig i juny hem volgut treballar més a fons els animals de la granja. Hem vist quins animals tenen plomes i quins no, quins sorolls fan, què mengen, etc.

Vam proposar als infants de la classe rosa d’anar un dia a la granja de Catellbisbal i es van mostrar molt entusiasmats amb aquesta gran idea.

El divendres vam pujar molt contents a l’autocar. Durant el trajecte observàvem el paisatge, els transports i inclús feiem peticions de cançons per poder cantar-les amb el micròfon.

Un cop vam arribar a la granja vam poder gaudir d’un toca-toca d’animals on hi havien conills, cabres, ovelles, gallines, galls i la porqueta floreta. Els vam poder tocar amb molta cura i els hi vam donar de menjar. Després vam tenir un moment més tranquil on vam seure a una sala, la sala del tren chu-chu. Ens van explicar coses molt interessants que hi havien a la granja i de la feina que els cuidadors portaven a terme. Seguidament vam anar a veure a la vaca Maca i alguns companys es van oferir a donar-li de menjar pa. També ens van ensenyar com guiar a les oques per a què entrin a casa seva i per últim vam fer una volta en carro amb l’ase Pepa on el senyor que la cuidava li cantava una cançó molt divertida que ens va ensenyar “Mueve el culito Pepa…”

Un cop vam acabar la visita vam tenir una estoneta lliure per esmorzar uns actimels, bastonets i galetes i així agafar forces per poder jugar al recinte de la granja i tornar després a la nostra escola.

Sentim que va ser una experiència molt enriquidora pels vostres infants; van descobrir i aprendre coses noves per afegir-les a les seves vivències personals del seu dia a dia.

 

This slideshow requires JavaScript.