La castanyera arriba a l’escola per la castanyada! Classe Grisa

Com cada any per la “castanyada”, la senyora castanyera baixa de la seva caseta de la muntanya per fer-nos una visita a l’escola.

Quan arriba al matí de seguida seu a la seva cadira, ja que arriba molt cansada del seu llarg camí. Saluda als infants a mesura que arriben a l’escola, després passa per les aules de nadons i de mitjans per saludar als infants. Però en canvi, al cicle de grans els espera al vestíbul, ja que allà els hi fa la representació del seu conte, una petita història que li succeeix a ella quan va al bosc, que en lloc de collir castanyes agafa cargols i ha de tornar de nou per collir-ne i vendre les paperines a la plaça de la vila.

A més a més  ens va portar moniatos cuits per tastar-los i un titella d’un cargol preciós!

Ens agrada molt que vingui a veure’ns perquè els infants gaudeixen molt d’ella, de la seva història, i sobretot del vall final que sempre fem amb ella; el ball de “la castanyera”!

This slideshow requires JavaScript.