L’audició de l’encens

Bon dia famílies!

Queda molt poc perquè acabi aquest curs però encara ens queda molt per oferir als infants. Així doncs aprofitarem aquesta última audició al màxim per tal que tingueu un record molt especial durant aquesta última setmana.

És una audició on els cinc sentits s’aguditzen per captar totes les sensacions i emocions que ens transmet aquest moment. L’oïda que recull la música; l’olfacte que recull l’olor de l’encens; el gust, que deixa a la boca un regust que pot resultar una mica desagradable; el tacte, que experimenta les ones tant del fum com de la música i per últim la vista, el sentit que interioritza la bellesa de l’audició en si. 

Tot plegat suma un conjunt d’emocions que et captiva i et deixa en un estat de calma i alhora d’excitació, on pensem que els infants poden arribar a connectar amb si mateixos en un ambient de foscor i llum que no passa desapercebut. 

La cançó es titula “Struggle for Pleasure” i el seu autor és Wim Mertens. I com podreu observar en el vídeo, només es necessita la música, unes barretes d’encens i deixar-se emportar pel ritme de la música. 

Us recomanem que quan visualitzeu el vídeo, ho feu a la foscor, es veurà millor la màgia!

Una abraçada a tots i a totes!!

https://drive.google.com/file/d/1aLWZzAxkha5TtJZ9iEX6KRSw1Rsk-wmi/view?usp=drivesdk