Farina de galeta a la classe Lila

Aquest mes de maig ens hem animat a fer una proposta d’experimentació i manipulació amb farina de galeta. Vàrem preparar diverses safates plenes de farina acompanyades de diferents estris de fusta perquè els infants poguessin manipular. La farina de galeta ofereix una gran varietat d’estímuls per percebre i comparar.

Tots es van apropar amb curiositat i interès. Molts d’ells exploraven amb les mans la seva textura, més d’un infant  no s’ho va pensar gaire i es va endinsar a dintre de les safates grans on sabia que hi cabia i jugava dintre d’aquesta, feien transvasaments omplint i buidant de farina els diferents estris que tenien al seu abast i uns altres l’han volgut tastar.

Vam observar com els infants eren capaços de concentrar-se en el seu joc i es deixaven anar a través de la calma ficant-se en aquest món ple d’experiències i nous aprenentatges.

La vista, el gust, l’oïda, l’olfacte i el que més, el tacte són tots els sentits que han estat presents en els infants experimentant amb aquest nou element. Sens dubte una activitat que hem tornat a repetir!