El Gegant del Pi us desitja… Bon estiu!

Bon tarda Famílies!!!

Avui, encara que no ens agradi ha arribat el dia del comiat. Ha sigut un curs inusual i atípic, però tot junts, familia, infants i escola hem viscut el dia a dia, readaptant-nos a totes les noves situacions que han anat surgint.

En el dia a dia hem pogut mantenir una estreta relació amb els infants, i hem pogut gaudir de tots ells en tot moment, tot i que entre nosaltres com adults, hagi sigut una mica més diferent. Però tot i així us volem agraïr el gran esforç, i la comprensió que heu tingut per fer que la vida a l’escola durant aquesta època de pandèmia hagi sigut més fàcil per als infants.

L’últim dia d’escola ha arribat, el qual sempre sembla que no arribarà quan iniciem el curs, i de sobte ens adonem que el curs s’acaba i una mena de tristor i alegria ens remou per dins…

Ha estat un plaer poder compartir tantes vivències i tants aprenentatges comuns amb els vostres infants i amb vosaltres famílies que heu confiat amb nosaltres i ens heu deixat entrar a les vides d’aquests petits que tantes emocions i aprenentatges sempre ens deixen.

Setembre tornarà a ser un moment especial, a molts de vosaltres us acollirem de nou amb ganes i empenta, però les portes del Gegant del Pi sempre estaran obertes per aquells infants i famílies que ara marxen per iniciar un nou camí, una nova etapa … Però podeu venir a visitar-nos i explicar-nos com van creixent aquests petits infants.

Per tancar aquest comiat un volem deixar una recull d’imatges on tots els infants han tingut un espectacle musical en el qual han gaudit durant tot el matí.

Una vegada més gràcies a l’AFA per la vostra col.laboració i la vostra implicació.

Us desitgem a tots i totes, un gran i merescut estiu.

Una abraçada i molt petons de part de tot l’equip del Gegant del Pi.