Manipulem farina de galeta a la classe Lila.

La classe Lila sempre mostra interès en tot allò que proposem, després en funció de les necessitats de cada infant, s’apropen amb més o menys ganes de participar.

En aquest cas ha estat un èxit rotund. Ells ja coneixen el nostre carro d’experimentació i tenen present, que el que posem en aquest carro sempre és molt especial. Aquest cop hem posat farina de galeta acompanyada de peces de fusta amb nins, bases i pots petits per poder fer transvasaments.

Només ha fet falta convidar-los un cop perquè s’adonessin del que hi havia al carro. La seva imaginació ha fet que tot fluís en harmonia, creant un clima de tranquil·litat, potenciant un cop més les seves habilitats tant motrius com cognitives.

Han fet transvasaments, joc amb els nins, on les bases han servit de pala per arrossegar, també ha jugat un paper molt important les mans per poder rebre noves sensacions i per últim, el gust. Algun d’ells s’ha animat a tastar-ho i sembla que s’ha convertit en un plaer per les papil·les gustatives.

Com sempre, deixarem aquesta proposta un temps a l’aula i l’anirem oferint en diferents moments, per tal de continuar explorant aquest nou element.