La classe Blanca surt a la bliblioteca.

Els nens i nenes de la classe Blanca vam fer la primera sortida del curs a la biblioteca municipal Miquel Martí i Pol.

Abans de sortir al carrer per anar a la biblioteca ens havíem de preparar: ens vam posar les jaquetes i ens vam agafar a la corda per anar tots i totes plegades. La Tamara, la Mari Carmen, la Judith i la Marta també van venir amb nosaltres a la biblioteca. De camí havíem de travessar la carretera i, tot esperant que el semàfor es posés en verd, vam poder veure molts cotxes, camions i motos!

En arribar, ens estava esperant la Berta, la bibliotecària, que ens va acompanyar a la sala de la bebeteca, és a dir, la sala infantil. Un cop allà, els infants es van treure les jaquetes i van fer un semi cercle per seure a terra.

La Berta ens va explicar les normes que s’han de respectar a biblioteca i seguidament ens va explicar el conte amb el títol “Lo que escuchó la mariquita” escrit per Julia Donaldson. Després, en l’acabar, vam tenir l’oportunitat de gaudir de la sala per nosaltres sols i vam poder agafar i mirar contes.

Ha estat una experiència molt maca poder realitzar aquesta excursió! És per això que us deixem un petit recull de fotografies per tal que pugueu veure com vam gaudir, i així també gaudir amb nosaltres.