El iogurt i les seves possibilitats! Classe Lila

Fem una proposta diferent per treballar el traç.

Els infants en aquesta etapa gaudeixen molt intentant percebre noves textures a través de la boca. Al mateix temps comencen a tenir interès per pintar, dibuixar, manipular amb diferents estris i materials. A l’escola bressol tenim una tècnica infal·lible per combinar els dos interessos i és la proposta que trobareu a continuació:

Un mural a la paret, iogurt natural, colorant alimentari i pinzells, seria tot el que necessitem per dur a terme l’activitat. Mai sense oblidar-nos de la imaginació dels més petits que, sempre,  ens deixa bocabadats.

La gran majoria va començar amb els pinzells, però a mida que avançava el temps van provar amb les mans, fins que finalment, els més atrevits, es van posar una mica de iogurt a la boca. A partir d’aquí va haver-hiun esclat d’emocions on vam poder veure com gaudien d’una proposta totalment diferent de les que hem fet fins ara a la nostra classe.  

A més a més, podem treballar alguns dels colors vius que ens ofereix la nova estació en la que ens trobem: la Primavera!