El titella de la Castanyera: classe Groga

El divendres 28 d’octubre, l’escola celebra el dia de la castanyada; Al matí, la Senyora Castanyera ha rebut a tots els infants de l’escola al vestíbul i més tard, el cicle de grans i algunes aules de mitjans han tingut l’oportunitat de gaudir una estona amb ella, cantant, ballant i escoltant el conte que tant els hi agrada.

En el nostre cas, la classe Groga no ha participat activament d’aquesta festa popular, ja que els infants d’aquesta aula són molt petits i considerem que es troben en un altre moment evolutiu i pot ser, no tots i totes estan preparats per gaudir d’aquest dia de la mateixa manera que altres infants més grans.

És per això, que a la nostra aula hem viscut la castanyada d’una manera diferent; durant les darreres setmanes,  hem escoltat algunes cançons relacionades amb la tardor i la castanyada i hem conegut a un titella molt especial que ha cridat l’atenció de tots els nens i nenes!

El divendres, a última hora del matí mentre la resta d’infants dormien, l’Eric i la Lena han pogut saludar-la des de la porta i sabeu què…? ens ha deixat un regalet molt maco! Es tracta d’un cargol de tela per la nostra aula.

Gràcies Castanyera per fer-nos aquest regal!!!