El Nadal a la Classe Verda!

Durant el mes de desembre hem apropat als infants a les tradicions de Nadal. Hem decorat l’aula amb diferents elements nadalencs i hem preparat el racó de Nadal amb boles, garlandes, llumetes i pots amb diferents elements.

Aquests dies han estat especials i divertits, els infants han gaudit jugant amb els elements del racó de Nadal, amb l’audició de “Passeig en trineu”, ballant i cantant nadales, escoltant el conte del Pepet, però sobretot el dia més especial ha estat trobar el Tió. Vam sortir al pati tots plegats i el cridàvem, el buscàvem per tots els racons i de sobte l’Alejandra el va trobar amagat a la jardinera de la lavanda. La Rocio que li anava al darrere en veure’l es va alegrar moltíssim, li va canviar la cara i el seu somriure d’alegria d’orella a orella parlava per si sol. La resta dels infants es van apropar de seguida i el volien veure, agafar, tocar i fer petons. Després el vam portar a l’aula, el vam deixar al racó de Nadal i els hi vam explicar que cada dia li teníem que donar menjar perquè així el dia de fer cagar el Tió ens cagaria regalets.

Un cop arribat el dia màgic, els infants han picat amb il·lusió tot cantant la seva cançó, i el Tió ens ha cagat contes, un titella de pal del Tió que els hi ha agradat molt i l’orla que els hi ha fet molta il·lusió!

Tió, Tió, Tió de Nadal,

No caguis arengades, que són massa salades.

Caga torrons, que són més bons.

Caga Tió!