Manipulem farina blanca. Classe Rosa.

Des de fa uns dies que tenim a la classe dos petits racons més: farina blanca i una sorra especial per manipular creant formes.

Aquesta notícia us la presentarem amb imatges de la farina blanca, ja que és una proposta que ens vol apropar una mica a l’estació en la qual estem, l’hivern. El color de la farina i la seva textura ens poden ajudar a representar la caiguda de la neu. A més a més, intentem acompanyar la proposta amb una música que ens fa transportar-nos al fred i al caliu que necessitem quan tenim fred.

A la taula hem continuat amb els animals de granja i alguns dels elements que ens podem trobar al bosc, d’aquesta manera podem veure com anem canviant d’estació d’igual manera que ho fan els nostres animals.

I, per acabar pensem en què la farina no deixa de ser un element que afavoreix la calma i la relaxació a la classe en certs moments on els nostres nens/es necessiten temps per continuar imaginant, creant i creixent!!!