Gaudim del Carnaval a la classe Lila

Durant aquest mes de febrer, a la nostra aula celebrem la festa de Carnaval. Els infants de la classe Lila han gaudit d’aquesta festa per primera vegada a l’escola bressol.

Aquestes darreres setmanes, els infants han tingut a l’aula un racó amb diferents complements (perruques, barrets, collarets, capes, ulleres…).

També hem aprofitat per fer experimentació amb confeti. Hem tingut de manera permanent la nostra taula amb aquest material i estris de metall per manipular. El passat dimarts, aquesta experimentació la vam fer en gran, deixant als infants que tiressin el confeti lliurement per la classe i manipular-lo com ells volguessin.

Amb relació al Carnaval, hem explicat el conte d’ “En Tito busca nas”, que parla d’un pallasso de circ que perd el seu nas i després de buscar per tot arreu, finalment el troba. Per acompanyar la història, tenim un nas vermell de pallasso i el titella del Tito.

A més a més, durant la setmana, els infants que han volgut, han seguit les consignes del Senyor Carnestoltes:

Dimarts: Cara pintada

Dimecres: Un mitjó de cada color

Dijous: Pentinat divertit

I per acabar… Divendres és el gran dia de la festa! Hem obert la porta amb la classe Blava, i tots junts hem ballat, ens hem posat complements i sobretot, hem fet gresca i xerinola!!!