Experimentem amb pasta bullida(classe Llimona)

Preparats per fer de cuiners i cuineres! A la classe Llimona hem fet una nova proposta de material. En aquest cas, hem preparat l’espai posant dues taules amb pasta bullida i diferents estris de cuineta. Els infants de seguida han mostrat interès en apropar-se i començar a manipular. Amb el joc lliure fomentem l’experimentació i això dona peu a un aprenentatge on els petits i petites poden manipular i descobrir diferents materials.

Aquesta proposta va ser viscuda molt intensament pels infants tot assolint una gran infinitat de sensacions on vam poder gaudir observant com feien diferents accions com ara trasbalsaments, muntanyes, boles, també manipulaven els espaguetis estirant el més a dalt possible, d’altres intentaven ficar els macarrons pels embuts, cadascú feia les seves pròpies creacions i fins i tot els més atrevits la van tastar i alguns se la van posar per sobre.

Poder jugar amb la pasta ha estat interessant perquè és una proposta sensorial que els ha permès experimentar la textura, sabors, llargària i hem pogut veure reflectit les seves habilitats de motricitat fina. A través de les imatges us deixem un petit aperitiu del qual va ser un matí molt profitós.