Primera sortida al parc de la classe Blanca

Vam sortir de l’escola i vam anar cap al “Jardí de les Papallones”. Totes i tots ben emocionats i contents vam començar la sortida agafats de la corda i vam fer una primera parada al “Refugi d’insectes”, són uns troncs que hi ha a la cantonada de les vinyes, i vam trobar una marieta, la vam agafar i observar, per posteriorment alliberar als costats dels foradets dels troncs.
Després vam passar pel parc tot observant els garrofers, les oliveres, buguenvíl·lea, etc., tot passant per unes casetes d’ocell fins a arribar al “Jardí de les Papallones”. Allà vam veure moltes plantes aromàtiques, insectes variats, com; aranyes o formigues, un estany amb cargols d’aigua, nenúfars, joncs, etc. i un hort amb faves, enciams, fonoll i bledes.
Després vam anar al parc, on van jugar una estoneta als gronxadors, tobogan, amb pales i galledes… Alguns infants van trobar un guix i van estar pintant i d’altres recollint les llavors dels tipuanes (arbres) i ens les vam endur a la classe per fer-les volar com helicòpters.

Va anar genial i va estar una experiència molt maca i enriquidora.