Mirem els àlbums familiars! Classe Lila

Durant aquest trimestre les famílies han anat portant un àlbum familiar. Aquests àlbums estan confeccionats per elles amb fotografies de persones i moments importants del dia a dia seu fill/a.

Tenen un gran valor sentimental per als infants, és com un tresor per a molts d’ells, dins estan totes les persones importants de la seva vida. És per això que de vegades alguns infants no ho volen compartir amb els companys/es, ho agafen i no ho deixar mirar a ningú.

Per nosaltres és una eina molt útil per treballar el llenguatge amb ells. Els infants anomenen el nom dels seus familiars i amics, i a través dels àlbums surten petites converses, individuals amb un infant o en petits grups.

Hi ha moments bonics entre iguals, es mostren molt contents i orgullosos del seu àlbum familiar quan ho comparteixen amb els seus companys/es. A vegades, també tenen nostàlgia quan els miren i se’n recorden de les seves famílies.

Us deixem un petit recull de fotografies d’aquests moments tan màgics dels vostres fills i filles.

Esperem que us agradi