Iniciem les experimentacions a la classe xaloc

A l’escola treballem la creativitat, l’exploració i l’expressió de les pròpies emocions. A l’aula xaloc cada divendres fem diferents propostes, en aquest cas vam oferir un espai en vertical, posant paper al vidre i deixant a l’abast dels infants pintura de diferents colors i estris perquè poguessin plasmar lliurement el que sentien ells i elles en aquest moment.

Aquesta proposta els ofereix un munt de sensacions com el plaer de dibuixar, esquitxar amb la pintura, la sensació de la pintura a la pròpia pell sentint la seva textura i temperatura….,cada infant podia escollir el color de la pintura i fins i tot feien barreja de colors, alguns s’estimaven més agafar pinzells, d’altres rodets i a través de l’observació vèiem com cadascú anava perfeccionant el seu traç.

Quan van deixar de mostrar interès, vam fer la recollida del material i vam deixar el mural exposat perquè els infants poguessin gaudir mirant les seves creacions. Us deixem unes imatges d’aquesta primera experimentació de la classe xaloc.