El racó de metges a la Classe Rosa

Aquesta setmana hem creat a l’estança un espai de joc simbòlic que representa una consulta mèdica o un petit hospital. L’hem dotat amb imatges i amb molt material relacionat amb aquesta professió com guants, bates de metges, benes, tisores, pals de fusta, fonendoscopis i termòmetres. També hem posat dos matalassos a terra on els infants s’estiren per curar-se entre ells o als ninos

Com ja sabeu, el joc simbòlic té una gran importància en aquesta etapa infantil. Els espais de joc simbòlic responen a la necessitat que té l’infant de conèixer els companys i companyes, de reviure lúdicament unes situacions quotidianes i poder experimentar, amb la mateixa activitat, els diversos rols que hi ha al seu entorn.

Els racons són espais destinats a l’activitat lúdica on els infants participen de manera lliure, imaginativa i creadora; afavoreixen la interrelació i comunicació, i són el primer pas cap a la socialització.

En el cas de la Classe Rosa els agrada molt jugar en aquest espai i potser vindran familiars a participar del nostre racó, ja que es dediquen a aquesta professió i estarem encantats/des des que ens l’expliquin de més a prop.

Volem compartir algunes imatges dels moments més significatius d’aquesta experiència.