La sala de la llum i la foscor (classe Xaloc)

Llum , transparències, colors, combinacions de llum i ombra, reflexos….a l’escola tenim una aula molt especial on donem als infants l’oportunitat d’experimentar amb la llum i totes les possibilitats que ens ofereix aquesta. Tenim taules de llum que són un recurs d’exploració i descoberta per afavorir la creativitat dels infants.

A través dels sentits poden treballar les capacitats sensorials i desenvolupar diferents percepcions amb els materials diversos que tenen al seu abast.

Els infants de la classe Xaloc van entrar a la sala de la llum, on es van trobar amb un ambient amb música relaxant i les diferents propostes de materials, com estris de fusta i metall, objectes de diferents formes i colors, també materials inespecífics com fulles seques, pinyes, pals, farina de galeta…i els infants es van apropar de seguida a experimentar. Podem dir que va ser una activitat molt vivencial on també va participar la mare de la María, que va venir a passar una estoneta del matí amb nosaltres. Us deixem un petit recull de fotografíes d’aquesta proposta.