El Tió a la classe Mestral

Aquest mes de desembre és un mes ple de màgia per totes i tots, però sobretot pels infants que ho viuen tot amb gran intensitat, emoció i alegria. I aquí a l’escola vivim aquesta màgia d’una manera força respectuosa i cuidant molt els interessos dels infants, però sense allunyar-nos de les tradicions.

Hem intentat apropar el Nadal a l’estança d’una manera força calmada i tranquil·la; decorant suaument la classe, posant garlandes a la taula d’experimentació, però sobretot el que ha estat l’estrella d’aquests dies ha estat el Tió. D’ençà que vàrem sortir a buscar-ho al pati, l’hem tingut dins l’estança i l’hem estat cuidant i donant-li menjar. Ha estat preciós veure com les nenes i els nens s’apropaven per donar-li mandarina, pa, però no l’agafaven tot i que el tenien al seu abast!!!

Finalment, ha arribat el dia de fer-ho cagar i amb uns bastonets i cantant la seva cançó ens ha cagat uns titelles de pal, les orles amb les fotos de tots i totes i un joc nou per l’estança.

Us desitgem unes bones festes i que gaudiu molt dels vostres fills i filles i de la companyia dels vostres éssers més estimats!!!