Ens preparem pel carnaval: classe Llimona

Fa molt de temps que, a l’escola, ens preocupa la manera de com poder celebrar les festes populars i , especialment, el Carnestoltes. Hem reflexionat  sobre diferents aspectes i pensem que hi ha propostes que s’havien de canviar i fer-les més nostres, tenint en compte l’edat, el moment  i les necessitats dels nostres infants.

El Gegant del Pi es prepara per viure el Carnaval, però sempre respectant l’interès que aquesta festa pot generar a cadascú dels nens i nenes. Ho vivim d’una manera totalment lliure i sense cap tipus de pressió cap als infants i les seves famílies; Decorem i ambientem el vestíbul i les aules,  preparem propostes relacionades amb aquesta festa popular com ara; confetti, serpentines, expliquem el conte del Tito, presentem el titella (un pallasso molt divertit) i posem un racó amb complements perquè els nens i nenes puguin jugar a posar-se i treure’s   tot el que vulguin.

Són unes setmanes plenes de festa i disbauxa però, sabem que no a tots els infants els hi agrada participar, així que deixem que siguin ells i elles mateixos/-es qui decideixin.

Us deixem un petit recull de fotografies d’aquests primers dies de la Classe Llimona preparant-se pel carnaval.