Arriba el carnaval a la classe Rosa

Els infants de l’aula Rosa han gaudit molt del carnaval! Durant una setmana els infants han seguit les consignes que ha anat marcant el Sr. Carnestoltes. També han pogut gaudir del racó de les disfresses que tenen a l’aula on lliurement es poden disfressar i posar complements.

Durant tota la setmana els infants de la classe Rosa han realitzat diferents activitats relacionades amb el carnaval, com ara experimentació amb confeti. També hem explicat el conte del Tito, un pallasso que havia perdut el seu nas.

El divendres tots els infants es van disfressar de la mascota de la classe, un lleó que es diu “Trasto”. Per acabar el matí, va venir a l’escola el Sr. Carnestoltes i vam fer molta gresca cantant i ballant diverses cançons del carnaval.

A continuació, us deixem un recull d’algunes imatges d’aquests dies.