La classe Llimona anem a la sala de llum i foscor

Fa uns dies la classe Llimona vam anar per primer cop a la sala de llum i foscor, un espai nou per a nosaltres.

Ens vam dividir en dos grups, primer un va anar amb l’Anna i després l’altre amb la Lidia, i així poder gaudir millor de l’espai.

A aquesta sala trobem diverses taules de llum amb diferents elements que els infants poden experimentar, observar, manipular… I altres objectes que també emeten llum i ens permet continuar amb l’activitat.

En aquest cas, a les taules vam posar farina de pa amb peces translúcides, de fusta i de metall. A terra uns pompons de plàstic que als infants els va cridar molt l’atenció. Molts s’ajupien per observar-los i altres van tenir la curiositat de tocar per saber que era allò, si punxava o quina era la seva funció.

Vam passar un matí molt entretingut, de calma i molta exploració i manipulació. Tornarem!!!