El dia a dia a la Classe Groga

A aquestes alçades de curs, els infants de la classe Groga han fet molts canvis…ja són més grans i podem dir que poc a poc hem passat de moments que han estat molt assistencials per ells, a veure com ara a l’actualitat són moments on podem gaudir i compartir més jocs i propostes d’aula.

Des de l’escola potenciem molt el joc lliure on cada infant pot fer allò que l’interessi i necessiti. Cada infant té les seves preferències i és per això que a l’aula presentem cada dia diferents materials o bé els presentem de diferent manera. Això fa que els infants no es cansin de seguida de les propostes i que siguin una novetat per ells. Tenim materials de tot tipus com ara materials tous (daus sensorials, nines, tires de trapillo, teles), paneres de fusta i metall (que últimament les fem servir com per fer cuinetes), animals (ja que fa poc vam introduir un racó amb els animals de granja), instruments, contes, joc heurístic, un racó d’amagar, etc.

Els dies que observem que a l’aula hi ha un clima tranquil, ens agrada sortir una mica d’aquesta rutina de joc per fer petites propostes d’experimentació i manipulació. Hem fet propostes de llum i foscor, amb farina de galeta i pasta bullida i els va agradar molt. Presentem tot el material al seu abast i els infants que volen hi participen.

A continuació veureu fotografies de diferents moments del nostre dia a dia relacionats amb el jocs d’aula.