Els nostres primers dies a la classe grisa

Aquest curs ens trobem a la classe grisa i us donem la benvinguda!

Pels infants del curs passat ha estat una retrobada carregada d’una intensa emoció amb somriures plens i fortes abraçades. Això és el reflex d’experiències viscudes positivament i la creació de vincles afectius, la qual cosa ha fet que el període d’adaptació s’hagi viscut de manera més calmada. Cal dir que els infants de l’any passat han tingut un paper fonamental, ens han ajudat a transmetre una certa tranquil.litat i confiança als altres companys i companyes nous, amb mirades i apropaments cap a ells.

Per alguns infants nous els hi ha ajudat molt portar un objecte personal, amb el qual se senten més segurs en un espai nou com és l’aula. Quan els infants de l’any passat veien que algun company l’havia perdut o estava inquiet buscant-lo, de seguida li apropaven. També, alguns infants observaven als companys que estaven tristos i buscaven una explicació a la seva tristesa.

A mesura que els hem anat acompanyant en aquests primers dies amb la nostra veu, les nostres paraules d’afecte, i els nostres braços acollidors, observàvem que cada cop eren menys els moments d’estar trist. Això ha despertat un interès entre els infants, i s’han creat moments de joc, converses divertides, mostres d’afecte i d’acompanyament cap a la descoberta dels diversos espais i racons de l’aula i de l’exterior.

Acollim amb els braços ben oberts i gran afecte a les noves incorporacions, com la Chloë, l’Alba, l’Aran, la Daniela, el Luca, l’Ares, el Jared, la Carla i la Razan, i a les seves famílies que tant hi ha col.laborat amb nosaltres. Desitgem i us animem a gaudir molt durant aquest curs com ho han fet la resta de companys/es amb experiències, grans descobertes i nous vincles que us ajudaran i acompanyaran en aquest nou camí.