El pati de la classe Blava és un espai també per gaudir a l’hivern

En aquesta època de l’any, quan arriba el fred amb el canvi d’estació, a les escoles bressol ens trobem moltes famílies preocupades per com ho fem a l’hora de sortir a l’exterior. Teniu dubtes de si hem de sortir amb els infants al pati o no, sobretot quan hi ha un canvi brusc de temps i quan fa més fred.

Nosaltres creiem que és molt important que els infants surtin a l’aire lliure, ja que amb una roba adequada pel temps que faci, poden sortir i gaudir de molts beneficis que ens aporta el canvi de temps i l’espai exterior.

Afavorir que els infants juguin a l’exterior en qualsevol època de l’any els permet sentir el fred i la calor, valorar si van massa abrigats o poc, aprenent així a sentir què necessiten o saber nosaltres què els hi podem posar de roba a cada època de l’any.

La nostra escola compta amb un bon espai exterior on els infants poden passar gran part del dia a l’aire lliure, independentment de les condicions meteorològiques, això els beneficia en el fet que aprenen a jugar i desenvolupar-se encara que les condicions externes siguin canviants.