Els nous racons de la Classe Rosa

Durant aquest mes hem fet canvis a l’aula i hem posat racons de jocs nous. A mesura que les necessitats dels infants canvien, el material i les propostes de jocs que oferim també són diferents.

Els racons són uns espais delimitats dins de la classe, on hi ha un material relacionat amb aquell el joc que es fa en ell. A partir dels interessos dels infants i els diferents ritmes evolutius, estan pensants els diferents espais de joc. D’aquesta manera ells mateixos decideixen on volen anar a jugar.

La nostra proposta de racons ha estat: la perruqueria, la casa de nines, i el racó de festa major. Aquests espais tenen bastant èxit entre els infants de la Classe Rosa, a partir del joc simbòlic els nens i nenes creen les seves històries, a vegades de forma individual i d’altres en petits grups. I també els hi agrada que alguna de nosaltres participi, com per exemple, en el racó de la perruqueria, si algú seu aquella cadira surt pentinat i maquillat.

Per poder veure millor aquests nous espais us deixem un petit recull de fotografies, on es pot observar com juguen els infants amb el nou material.