El tió i la classe Taronja

Com ja vàrem explicar a l’anterior notícia, el tió va arribar a l’estança fa unes setmanes. L’hem tingut en el racó tot aquest temps i els infants han pogut apropar-se, tocar-lo, mossegar-lo, etc.

Doncs ja ha arribat el moment de fer-ho cagar. Aquest moment és molt simbòlic, ja que a les classes de nadons ho fem de manera molt tranquil·la i simbòlica. Nosaltres hem fet picat al tió, mentre cantàvem la cançó i els infants han intentat obrir els regals, estripar el paper és molt divertit!!!

Els regalets són materials que ens van molt bé per complementar les diferents paneres que tenim, tant per la panera dels tresors, com per la de fusta o la de metall. Materials que als infants poden manipular i els hi proporciona plaer fer-ho. També ens ha cagat unes orles amb les fotos i noms de tots els nens i nenes de la classe Taronja i una d’elles la tenim penjada a la classe

En les imatges podeu observar com els infants que mostren interès s’apropen a veure en què consisteix això del tió i els altres quan veuen els regals acaben apropant-se. Després els hem deixat manipular lliurement tot aquest material nou.

Aprofitem aquesta entrada per desitjar-vos que tingueu unes bones festes i que gaudiu d’aquests dies amb la vostra família i amics.