Experimentació amb flors. Classe Blava

Aprofitant l’estació de la primavera i la diada de Sant Jordi, els infants de la Classe Blava han gaudit d’una experimentació amb pètals i flors.

Vam preparar unes safates plenes de flors i pètals a la taula, aeronfix i a terra un paper blanc. D’aquesta manera els nens/es van poder manipular, desfullar, olorar, jugar, enganxar i fins i tot, pintar amb elles.

Per desfullar les fulles de les flors es necessita destresa, concentració i precisió. És per això, que els infants quan ho fan estan treballant la seva motricitat fina a través d’aquesta. El fet també d’enganxar i desenganxar també els hi proporciona aquesta destresa i sobretot satisfacció a l’hora d’aconseguir-lo.

En acabar, es va quedar a la classe un ambient molt primaveral i sobretot una molt bona oloreta!

Us deixem un recull de fotografies on podeu veure als vostres fills i filles gaudir d’aquesta activitat.

Esperem que us agradin!