La classe Taronja experimenta amb el paper de cel·lofana

Aquest mes de maig els infants de la classe Taronja han pogut gaudir d’una de les primeres experimentacions; manipular el paper de cel·lofana.

Aquest paper té unes característiques específiques: és de diferents colors i transparent alhora, quan s’agafa i s’arruga fa soroll i es pot trencar fàcilment.

Per realitzar l’experimentació, l’educadora va disposar per tota la classe, el paper de cel·lofana, amb trossos llargs i altres més curts. Els nens i nenes van poder manipular aquest material esquinçant-lo, arrugant-lo, van jugar a fer “cucut”, amagar-se a sota del paper i a passar per sobre tant de quatre grapes com caminant; aquesta acció feia que els hi crides l’atenció pel soroll del paper.

Fer aquesta activitat els hi va agradar moltíssim, als infants van estar molt entretinguts i s’ho van passar d’allò més bé, així que després d’aquesta experiència tan positiva, segur que vindran d’altres propostes igual de divertides!!!

Us deixem unes imatges per poder gaudir dels moments tan macos.