Pètals de rosa a la classe Groga

A la classe Groga hem volgut oferir als nens i nenes una proposta nova, fer una experimentació amb pètals de rosa dels colors groc i vermell.

Amb aquest oferiment els infants poden desenvolupar, el sentit de la vista com observar els pètals i veure si són del mateix color o diferent, amb el tacte, podran fer diverses accions com tocar, esquinçar, llençar enlaire… notaran que els pètals tenen una textura suau i vellutada, amb l’olfacte podran olorar la bona olor que deixen anar els pètals.

Per dur a terme aquesta activitat les educadores hem deixat a l’abast, una safata plena de pètals de rosa al mig de la classe, alguns infants han volgut participar de seguida i altres han observat als altres infants com jugaven amb els pètals, un cop ha passat una estona tots els infants han volgut intervenir en manipular en el joc, han estat molt entretinguts, han gaudit moltíssim i so han passat d’allò més bé.

Us volem deixar, un petit recull de fotografies dels moments tan macos que han passat.