Sessió psicomotricitat classe Xaloc

Portem tot un curs baixant cada dijous a fer psicomotricitat. Aquest dia, és un moment que esperen molts infants durant la setmana, ja que els hi agrada molt aquesta sessió.

Tots els dijous arriben preguntant, ens traiem les sabates, Jessi?

Al llarg d’aquests mesos hem anat observant l’evolució de cadascun d’ells i d’elles. Intentem que cada sessió tingui un element semblant a l’anterior donat que molts infants no s’atreveixen a superar un repte el primer dia que els hi proposem.

De mica en mica, hem observat com vam treballant les seves pors i no hi ha cap infant que no intenti superar-s’hi, sessió darrera sessió. Ara fan salts que abans no imaginaven o fan equilibris que eren imposibles de superar per ells i elles. Arrel assaig i error i superant pors, ens trobem en un moment molt especial on els sentim còmodes i amb moltes ganes d’exprimir cada espai o cada repte que els hi oferim.

Aquí teniu un petit recull de diferents moments que es donen al llarg del matí.