Experimentem amb sorra de la platja! Classe Blava

Amb l’arribada del bon temps, hem aprofitat per experimentar amb sorra de la platja.

Hem preparat a terra una safata gran plena de sorra i estris per manipular-la i fer trasvassaments. A més a més, hem omplert la taula d’experimentació que tenim a l’aula per donar opció també per jugar drets.

La sorra és un element de la natura amb una textura especial. Hi ha infants que no els hi agrada aquesta i ràpidament es volen rentar les mans. D’altres en canvi, gaudeixen d’aquesta sensació que ens proporciona la sorra a l’agafar-la i deixar-la anar amb les mans.

Com podeu observar a les fotografíes, els infants han gaudit d’aquesta activitat molta estona, i van descobrir ells mateixos que la sorra a la taula també es pot fer servir per dibuixar.