Comencem un nou curs a la Classe Rosa

Hem començat un nou curs a la classe Rosa. Per molts d’ells és el seu primer i últim any d’escola bressol i per la resta ja fa temps que estan a l’escola i aquest any pensem que serà molt especial…on tots tancaran un cicle i una etapa molt bonica de la seva vida.

La Laura i la Mireia hem acompanyat als vostres infants durant el mes de setembre i hem estat les dues per poder conèixer i compartir vivències amb els vostres petits.

Hem observat com els infants que ja venien a l’escola van tornar amb moltes ganes. Observàvem com tenien ganes de jugar amb els seus companys, de veure i abraçar a les seves educadores i sobretot de conèixer la nova estança i els seus nous racons.

Pensem que això ha fet que els infants nous han viscut una adaptació més tranquil·la gràcies a ells, aportant estabilitat al grup. És cert que alguns en els moments de la separació amb la família els hi costava una mica però que de seguida arribava la calma i buscaven el nostre consol. Observàvem com entre ells s’anaven descobrint, com es trobaven en els primers jocs, en els primers petits conflictes i com hem observat l’ajuda entre iguals que es dona contínuament.

Us volem agrair la col·laboració de les famílies en aquest procés. Com heu confiat i us heu mostrat segurs de deixar els vostres tresors més apreciats amb nosaltres i us volem felicitar.

Ens queda un llarg curs, segur que ple de molts aprenentatges i de molts moments inoblidables. Us deixem un recull de fotografies dels primers dies de familiarització a l’escola.