La tardor a la Classe Grisa

Amb l’arribada de la tardor, a la Classe Grisa hem preparat el nostre racó amb elements naturals que han portat durant aquests dies les famílies. Tenim a l’abast dels infants pinyes, fulles, castanyes, magranes, taronges i llimones.

Aprofitant el material del nostre racó hem fet experimentació i joc matemàtic, sobretot amb les castanyes. En diferents pots de diferents mides, els infants els omplen i els buiden. D’aquesta manera també es treballa la motricitat fina i la coordinació òcul-manual.

Durant aquests dies cantem cançons relacionades amb la tardor, com “sóc un bolet”, “cargol treu banya”, i es per això que tenim fets uns casques de bolet i cargol per ballar i cantar la cançó.

Hem explicat un conte típic d’aquesta estació, tracta d’un personatge que agrada molt als infants, la Sra. Maria Castanyera!! Tenim a l’aula el seu titella per explicar-ho, mocadors i davantals per cantar i ballar la seva cançó. Aquesta dansa popular agrada molt als infants i la gaudeixen molt.

L’últim dia hem tingut una visita molt especial, la Sra. Castanyera ens ha vingut a veure!! Ha explicat el seu conte i ens ha regalat moniatos calents per menjar.

Us deixem un recull de fotografies d’aquests dies!