Experimentem amb la llum i la foscor a la classe Grisa

Aquests dies la classe grisa ha anat a la sala de la llum i la foscor per experimentar amb ella. Per poder gaudir d’una manera tranquil.la i relaxada hem anat en petits grups.

Hem jugat amb les taules de llum deixant al seu abast objectes i materials molt interessants. En unes hi havia objectes que deixaven passar la llum a través d’ells, amb formes i colors ben diferents. Altres estaven plens de líquids amb diferents consistències on mirar-los ens deixaven ben captivats. En una altra taula hem pogut gaudir experimentant sensacions amb el pa ratllat podent fer dibuixos amb els dits o les mans amb el pa ratllat. També hem jugat amb les palmeres de llum i observar-les mentre les movíem era ben divertit.

A continuació, us deixem un recull de fotografies d’aquesta bonica experiència!