Les capsetes de música a la classe groga.

La música i les cançons sempre són molt ben acollides per tots els infants i per això resulta un bon recurs per a diferents moments.
Les capsetes de música són un recurs de gran valor pedagògic, ajuden a calmar, a reagrupar, a concentrar-se, en el període familiarització els ajuden a tranquil·litzar-se.
Aquesta proposta és un joc musical basat en cançons tradicionals catalanes i d’altres països del món. Cantem cançons relacionades amb la imatge o objecte que surt de la capseta. Abans d’obrir creem expectació i fem toc-toc, per tal d’obrir-la i poder veure la sorpresa que ens té preparada.
Les caixetes de música es converteixen en un transmissor de comunicació potencien el llenguatge musical dels infants. Els infants aprenen a mantenir l’atenció, a escoltar, comprendre les cançons, aprendre sons i moviments.
En aquest tipus de joc existeix una interacció entre adult-infant que alhora es combina amb la pròpia creativitat dels infants.