Carnestoltes a la classe Groga.

Per Carnaval, tot s’hi val!!!!

Realment per Carnaval, tot s’hi val? Ja fa uns cursos que debatem com equip en quin moment ens trobem i com escola com ens identifiquem davant aquesta festa tradicional.

Després de molts diàlegs i reflexions entenem als més petits de l’escola com uns infants que necessiten que respectem el seu ritme evolutiu i aprenentatge (tenint en compte que no tots els infants aprenen  i evolucionen per igual). Pretenem adaptar-nos i transformar les tradicions per tal de respectar a l’infant  en si mateix i cap als altres.

No pretenem eliminar la tradició sinó adaptar-nos a aquesta festa respectant les necessitats dels infants.

A l’estança, com podeu veure a les fotografies, hem muntat un petit racó de disfresses amb barrets. Un material que poden posar-se ells i elles sense la intervenció de l’adult. Els infants s’apropen per lliure elecció.

A més, al llarg d’aquests dies hem pogut observar com es donen moments entre ells i elles on es posen el complement els uns als altres. Es diuen que sí, o es diuen que no, i entre tots i totes, aprenem a respectar la decisió de l’altre.

En conclusió, hem de respectar el dret a expressar-se de l’infant i de poder decidir.

Per tant, Al Carnaval, NO tot s’hi val!!!!!