Pintem amb pintura a la classe Grisa!

A la classe Grisa tenim un dia a la setmana per fer experimentació amb diferents materials, i són tots els dijous. Aquest cop hem volgut convidar els infants a pintar amb pintura, un material molt plàstic on els infants es poden expressar amb plena llibertat i espontaneïtat. Per alguns infants aquest material els pot crear una certa inquietud per “embrutar-se” necessitant un temps i veure-ho en els seus companys/es per animar-se, però per altres infants representa una gran emoció per experimentar amb aquest material.

Aquesta ha estat una primera experiència amb la pintura, on el color negre impacta sobre un fons blanc. A poc a poc i durant el curs, anirem fer noves descobertes, descobrirem nous colors i les seves combinacions, així com la utilització de diferents tècniques o instruments per pintar.

A continuació us deixem una mostra de com va anar la sessió. Que la gaudiu força!