Pintem amb ceres i enganxem gomets a la classe Mestral.

Ara fa unes setmanes que vàrem fer la proposta de pintar amb ceres a l’estança. Després de veure l’èxit que va tenir, vàrem decidir tornar a repetir, però aquesta vegada amb una novetat; Gomets. I quina novetat!!!

Primerament, es va preparar el paper d’embalar i es va enganxar a la paret. A la taula estaven els pots amb les ceres de diferents colors. Alguns infants de seguida van començar a dibuixar i fer gargots, però d’altres van trobar més divertit començar a fer trasbalsaments amb els pots i els colors. Quan portaven una estona dibuixant vàrem introduir els gomets. Va ser tot un èxit i els va agradar molt. Tot i que a alguns els hi va costar una mica entendre com s’havien de desenganxar i fins i tot es frustraven en alguns moments i demanaven la nostra ajuda, al cap d’una estona de pràctica van entendre el funcionament. Tant els va agradar que l’altre dia només vàrem oferir gomets.

Tenint en compte aquest nou interès que ha despertat aquesta proposta hem deixat el paper posat a la paret i de tant en tant anirem oferint aquests gomets com un racó més de l’estança.