Les Audicións a la classe Mestral

Aquest mes de juny hem oferit als infants de la classe Mestral una nova proposta diferent: audicions musicals, una anomenada l’audició dels conillets i la següent audició es diu, qui té raó, en aquesta primera proposta l’educadora fa moure els titelles de mà amb forma de conill que al ritme de la música i la segona audició l’educadora fa moure els titelles fent representar que un diu que sí i l’altre diu que no, els infants aprenen a diferenciar les diferents melodies quan sonen i comencen a moure el cap dient sí i no.

Oferim als infants l’oportunitat d’escoltar música i gaudir-ne, aquestes sensacions agradables els predisposaran favorablement en vers a una vivència musical ampla, diversa i enriquidora.

Els infants estan asseguts a terra visualitzat com es mouen els titelles. Les nenes i els nens han estat molt atents i alguns han volgut posar-se el titella a la mà i fins i tot han volgut fer petons al conillet i donar a menjar amb una pastanaga.

A continuació us oferim algunes imatges de l’audició dels conillets.

Les següents imatges són de l’audició qui té raó esperem que us agradin.