Treballem amb pintura. Classe Xaloc.

La pintura esdevé una activitat molt lúdica amb la qual l’infant descobreix sensacions que li poden ser molt plaents i li permet expressar-se a través d’ella.

En aquesta sessió hem descobert colors molt primaverals per acomiadar aquesta estació tan enriquidora.   

Hem utilitzat fons de paper blanc per fer-los destacar molt més visualment, paper en vertical i en horitzontal per treballar la seva perspectiva. Hem afegit rodets per poder experimentar i treballar el traç de diferents formes i, evidentment, amb el seu propi cos descobrint l’estampat de la pròpia empremta, de les mans o dels dits.

La pintura en els infants ha produït un efecte tan agradable que ha fet que de seguida s’interessin per ella en quant observen algun indici, com quan s’adonen de com està organitzat l’espai i o els convidem a posar la bata.